Blogi

Miksi valita Suomen Sisäilmatutkimus Oy: Asiantuntija sisäilmaongelmien ratkaisuun

Miksi valita Suomen Sisäilmatutkimus Oy ?

Sisäilmaongelmat ovat vakava huolenaihe, joka koskettaa monia suomalaisia niin kotona kuin työpaikoillakin.

Sisäilmaongelmien korjaaminen vaatii asiantuntemusta, ja siksi on ensiarvoisen tärkeää valita oikea ammattilainen tehtävään. Tässä blogitekstissä tarkastelemme, mitä huomioida kilpailuttaessa ammattilaista sisäilmaongelmien ratkaisuun.

1. Asiantuntemus ja palvelut

Kun valitset ammattilaista sisäilmaongelmien selvittämiseen ja korjaukseen, on ensisijaisen tärkeää tarkistaa toimijoiden asiantuntijuus ja kokemus alalta. Lisäksi heti alkuun on hyvä varmistaa, että toimija täyttää alan pätevyysvaatimukset ja heiltä on saatavilla tarvittavat sertifikaatit nähtäväksi.

Varmista, että saat samalta yritykseltä sisäilma- ja kuntotutkimusten lisäksi tarvittaessa korjauskustannusarvion sekä korjaussuunnittelun. Jälkikäteen korjauskustannusarvion ja korjaussuunnittelun tekeminen eri toimijan kanssa tulee sinulle huomattavasti kalliimmaksi.

Suomen Sisäilmatutkimus Oy:n henkilöstö täyttää pätevyysvaatimukset. Meiltä saat luotettavasti ja ammattitaidolla kaikki tarvittavat tutkimukset, korjauskustannusarvion, korjaussuunnittelun sekä valvonnan.

2. Luotettavat mittausmenetelmät

Huolehdi, että mittaus- ja tutkimusmenetelmät ovat Asumisterveysasetuksen tai Työterveyslaitoksen ohjeiden mukaisia. Näytteet tulee aina tutkia Finas akkreditoidussa laboratoriossa.

Suomen Sisäilmatutkimuksen mittausmenetelmät ovat Asumisterveysasetuksen ja Työterveyslaitoksen ohjeiden mukaisia. Tutkimme näytteet aina Finans akkreditoidussa laboratoriossa.

3. Asiakaslähtöisyys

Toimijan tulee ymmärtää, että jokainen asiakas ja jokainen tilanne ovat ainutlaatuisia. Toimijan tulee tarjota sinulle juuri sinun tarpeisiisi räätälöityjä ratkaisuja. Tämä varmistaa, että ongelmat saadaan korjattua mahdollisimman hyvin ja kustannustehokkaasti.

Suomen Sisäilmatutkimus Oy:llä on kymmenien vuosien kokemus alalta ja vahva rakennustekninen osaaminen. Tämä auttaa meitä näkemään jokaisen kohteen tutkimus- ja korjaustarpeet ja työ päästään tekemään hyvin ja kustannustehokkaasti.

4. Hinta – piilotetut kulut?

Edullisimmat palvelut voivat johtaa lyhyen aikavälin säästöihin, mutta pitkällä aikavälillä ongelmat voivat jatkua ja aiheuttaa kustannuksia. Laatu, luotettavuus ja pitkän aikavälin vaikutukset ovat tärkeitä tekijöitä päätöstä tehtäessä.

Edullisimpien palveluntarjoajien tarjoukset saattavat vaikuttaa houkuttelevilta, mutta niihin liittyy monesti myös piilotettuja kuluja. Tarjous tulee lukea aina tarkasti ja tarjouksen tulisi sisältää tieto tutkimuksen kokonaiskustannuksesta aina kun mahdollista. Asiakkaalle saattaa tulla ylimääräisiä, piilotettuja kuluja esimerkiksi näytteidenotosta, raportin tekemisestä tai matkakuluista.

Perehdy myös toimijoiden referensseihin – referenssiluettelo kertoo paljon toimijan asiakaslähtöisyydestä ja ammattitaidosta.

Suomen Sisäilmatutkimus Oy:n tarjouksessa pyrimme aina erittelemään kaikki tutkimukseen tulevat kulut selkeästi ja tarjouksessa ilmoitetaan kokonaishinta tutkimukselle. Hinta-laatu suhde on hyvä ja pitkällä aikavälillä säästöä asiakkaalle tuo tutkimusten laatu sekä ammattilaistemme apu myös tutkimuksen jälkeen. Lisäksi kauttamme saatava korjauskustannusarvio, korjaussuunnittelu ja valvonta säästävät asiakkaalta huomattavasti kuluja.

Jaa tätä:

Ota yhteyttä Suomen Sisäilmatutkimus Oy:n asiantuntijoihin alla olevasta painikkeesta!