Suomen Sisäilmatutkimus Oy

Suomen Sisäilmatutkimus Oy on vankan kokemuksen omaava asiantuntijaorganisaatio. Olemme saaneet palvelukseemme osaavia ja  pätevöityneitä alan asiantuntijoita ympäri Suomea.

Pääpaino osaamisessamme on ihmisten terveyteen liittyvien sisäilmaongelmien selvittäminen sekä Rakennusterveysasiantuntijan palvelut, kuten rakennusten kuntotutkimukset. Lisäksi meillä on pitkä kokemus kosteusvauriokohteiden korjaussuunnittelusta.  

Meille on tärkeää vastuullinen ja asiakaslähtöinen toiminta. Tutkimuksissa haluamme vastata mahdollisimman hyvin asiakkaan tarpeisiin ja pyrimme välttämään yli- ja alitutkimista.  

Kansankielellä puhutaan usein ” hometutkimuksista ”, mutta sisäilmaongelmia aiheuttavat paljon myös muut, kuten orgaaniset ja epäorgaaniset yhdisteet. Pätevöityneet asiantuntijamme ovat apuna kartoittamassa tilannetta, jotta sisäilmaongelmien aiheuttaja löydetään ja ongelma saadaan korjattua. 

Yrityksemme sisäilma-asiantuntijat kouluttavat jatkuvasti itseään pysyen siten mukana alan nopeassa kehittymisessä. Samalla jaamme tietotaitoa ja koulutamme myös muita alan tutkijoita. Suomessa tapahtuvan tutkimuksen ja kehityksen mukana olemme yhteistyössä myös ulkomaalaisten tutkijoiden ja tutkimusryhmien kanssa. Saat meillä aina luotettavaa ja osaavaa palvelua, kun kysymys on rakennusten sisäilman haittojen tai rakennuksen kunnon selvittämisessä sekä korjaustöiden suunnittelussa.