Referenssitarina

Kun Laatu Ratkaisee – SRV, Elämäsi rakentaja

Alkuun oli vain epäilys – uuden rakennushankkeen sisäilma tuntui olevan huono. Lähdimme etsimään sisäilmatoimijoita googlesta ja löysimme Suomen Sisäilmatutkimus Oy:n palvelutarjonnan, joka tarjosi ratkaisun juuri meidän ongelmaan.

Yhteistyön alkuhetkillä oli selvää, että valinta yhteistyökumppaniksi nojasi luottamukseen ja asiantuntemukseen, jotka välittyivät ensikontaktista lähtien. Haastava takuutyö tarvitsi luotettavan auktorisoidun sisäilmatutkimuksen, ja siihen Suomen Sisäilmatutkimus Oy pääsi lopulta vastaamaan.

Kun yhteistyö alkoi, työmaiden ilmapiiri muuttui – konkreettisesti. Aiemmin hankalat ja sumeat sisäilmaongelmat muuttuivat selkeiksi tutkimustuloksiksi ja toimintasuunnitelmiksi. Yhteistyön helppous ja joustavuus nousivat arvoonsa. Oli selvää, että tutkimustarve arvioitiin aina tarkkaan, ja hyvin rehellisesti kaikki tarpeeton työ sivuutettiin. Jokainen tutkimus oli meille oppitunti, ja pian osasimme itsekin ehdottaa asiakkaillemme mittauksia. Suomen Sisäilmatutkimus Oy:n toimittamat raportit ja keskustelut tärkeän aiheen ympärillä vahvistivat myös omaa toimintaamme asiakkaiden suuntaan.

Odotukset yhteistyölle olivat aluksi häilyviä, mutta ne muotoutuivat nopeasti vankaksi luottamukseksi ja myös paremmaksi ymmärrykseksi sisäilman merkityksestä.

Kommunikaatio oli nopeaa, aikataulut pitivät, ja jokainen projekti sujui kuten oli luvattu. Ensimmäinen tapaus, uudiskohteen sisäilmaepäily, toimi käännekohtana: laajat tutkimukset ja mittaukset osoittivat, ettei sisäilmassa ollut moitittavaa.

Se oli todiste siitä, että aistinvaraiset havainnot saattoivat johtaa hyvin herkästi harhaan ilman ammattitaitoista tutkimusta ja todentamista.

Yhteistyön myötä olemme oppineet tarjoamaan mittaus- ja tutkimuspalveluja luotettavasti ja avoimesti, joka on vahvistanut asiakassuhteitamme ja luottamusta. Takuutyötoiminnan osalta kykymme tarjota ratkaisuja sisäilmaongelmiin on kehittynyt merkittävästi. Asiakkailta saatu palaute puhuu puolestaan – Asiakastyytyväisyys on kasvanut niissä tapauksissa, joissa olemme hyödyntäneet Suomen Sisäilmatutkimus Oy:n palveluita.

Suosittelemme Suomen Sisäilmatutkimus Oy:ta kaikille, jotka kaipaavat luotettavaa sisäilman tutkimista.

Kun sisäilmaongelmat ratkaistiin, ei ainoastaan rakennusten ilmanlaatu parantunut, vaan myös asiakassuhdetoiminnan laatu.

SRV logo

SRV Rakennus Oy

SRV Rakennus Oy on yksi Suomen suurimmista rakennusliikkeistä, joka perustettiin vuonna 1987. Se on osa SRV-konsernia, joka toimii myös infrastruktuurin ja geotekniikan parissa. SRV Rakennus Oy:n liikevaihto vuonna 2022 oli 727 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 720 henkilöä.

Toiminta-alueet:

  • Asuntorakentaminen: SRV on yksi Suomen johtavista asuntorakentajista ja se rakentaa vuosittain noin 2 000 uutta asuntoa.
  • Toimitilarakentaminen: SRV rakentaa toimitiloja yrityksille ja julkisyhteisöille.
  • Julkinen rakentaminen: SRV rakentaa kouluja, sairaaloita, päiväkotia ja muita julkisia rakennuksia.

SRV:n verkkosivut: https://www.srv.fi/

Paulus Nevalainen – SRV Rakennus Oy, Takuutyöpäällikkö

Paulus Nevalainen - SRV Rakennus Oy

Meidän kokemus Suomen Sisäilmatutkimus Oy:stä voidaan tiivistää kolmeen sanaan: asiantunteva, luotettava ja yhteistyökykyinen. Jos sisäilman laatua on tarve tutkia, he ovat oikea valinta.

Paulus Nevalainen

Takuutyöpäällikkö, SRV Rakennus Oy

Asiakaspalautteita

Mitä muut asiakkaat sanovat meistä?

Suomen rautaisinta ammattitaitoa, joten vaikea keksiä mitään parannusta toimintaanne.
Itse olen ollut jo pitkään hyvin tyytyväinen teidän toimintaan. En muuttaisi mitään.
Koskaan ei mennyt sekaisin, että tilaaja on taloyhtiö eikä se osakas jonka huoneistoon tutkimus liittyi. Kiitän kerrankin jämäkkyydestä eikä mielin kielin olemisesta väärään tahoon.
Älyttömän nopeaa palvelua, vastaus tarjouspyyntöön tuli välittömästi. Yleensä näiden perään joutuu kyselemään ja soittelemaan.

Tarkemmat tiedot yrityksemme pätevyyksistä ja referensseistä

PÄTEVYYDET

Klikkaamalla alla olevaa painiketta näet tarkemmat tiedot pätevyyksistämme.

REFERENSSIT

Klikkaamalla alla olevaa painiketta näet uusimmat referenssimme.