Kosteusvauriokorjausten suunnittelu

Kosteusvauriokorjausten suunnittelu on todellisen ammattilaisen työkenttä. Suunnittelussa täytyy aina lähteä siitä, että todellinen vika ja vaurio saadaan poistettua, asunnot terveellisiksi asua ja toimitilat terveellisiksi työskennellä, mutta kuitenkin siten että, vältytään suurilta sekä kalliilta ylikorjauksilta.

Lähtökohta hyvälle suunnittelulle on kuitenkin aina hyvin ja kattavasti tehty kuntotutkimus sekä mahdollisimman seikkaperäinen vauriokartoitus. Asiakkaalle parhaan tuloksen antaa aina tilanne, missä kuntotutkimuksen ja kosteusvauriokartoituksen tekijä sekä kosteusvauriokorjausten suunnittelija on yksi ja sama yritys tai jopa sama henkilö.

Lain mukaan rakennuksen terveellisyys on sen omistajan vastuulla. Omistajan pitäisi ennaltaehkäistä kosteusvaurioiden synty niin rakennusta suunniteltaessa, rakennettaessa kuin sitä käytettäessä. Jos ongelmia ilmenee, täytyy omistajan päättäväisesti ryhtyä korjaamaan niiden aiheuttajia. Mitä pidempään rakennuksen vaurioituminen jatkuu, sitä kalliimpaa sen korjaaminen on. Usein korjaukset epäonnistuvat riittämättömien kuntotutkimusten, kosteusvauriokartoitusten ja korjaussuunnitelmien takia.

Me pyrimme luomaan monia uusia keinoja omistajan työn helpottamiseksi sekä tarjoamaan ammattitaitoista palvelua kosteusvauriokorjausten suunnittelussa.

Älä mieti, vaan ota rohkeasti yhteyttä, on ongelmasi pieni tai suuri. Meiltä saat aina asiantuntevaa apua nopealla aikataululla.

Meillä kosteusvaurioiden korjaustyöstä vastaa aina Rakennusterveysasiantuntijan RTA sekä Kosteusvaurion Korjaussuunnittelijan KVKS pätevyyden omaava henkilö.