Kosteusvaurioiden erikoisosaajat – Korjaussuunnittelu ja valvonta onnistuneeseen korjaukseen

Korjaussuunnitelmat ja kuntotutkimukset Helsingissä, Tampereella ja muualla Suomessa

Kosteusvauriokorjausten suunnittelu on todellisen ammattilaisen työkenttä. Suunnittelussa täytyy aina lähteä siitä, että todellinen vika ja vaurio saadaan poistettua, asunnot terveellisiksi asua ja toimitilat terveellisiksi työskennellä, mutta kuitenkin siten että, vältytään suurilta sekä kalliilta ylikorjauksilta.

Lähtökohta hyvälle suunnittelulle on kuitenkin aina hyvin ja kattavasti tehty kuntotutkimus sekä mahdollisimman tarkka vauriokartoitus. Asiakkaalle parhaan tuloksen antaa aina tilanne, missä kuntotutkimuksen ja kosteusvauriokartoituksen tekijä sekä kosteusvauriokorjausten suunnittelija on yksi ja sama yritys tai jopa sama henkilö.

Lain mukaan rakennuksen terveellisyys on sen omistajan vastuulla. Omistajan pitäisi ennaltaehkäistä kosteusvaurioiden synty niin rakennusta suunniteltaessa, rakennettaessa kuin sitä käytettäessä. Jos ongelmia ilmenee, tulee omistajan ryhtyä korjaamaan niiden aiheuttajia. Mitä pidempään rakennuksen vaurioituminen jatkuu, sitä kalliimpaa sen korjaaminen on. Usein korjaukset epäonnistuvat riittämättömien kuntotutkimusten, kosteusvauriokartoitusten ja korjaussuunnitelmien takia.

Tarjoamme ammattitaitoista palvelua yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella kosteusvauriokorjausten suunnittelussa ja rakennusvalvonnassa. Meillä kosteusvaurioiden korjaustyöstä vastaa aina Rakennusterveysasiantuntijan RTA sekä Kosteusvaurion Korjaussuunnittelijan KVKS pätevyyden omaava henkilö.

Korjaustyön aikaisella valvonnalla varmistetaan sovitun laatutason saavuttaminen ja varmistetaan hankkeen sujuva eteneminen. Korjausrakennushankkeissa tyypillisesti esiintyvä lisä- ja muutossuunnittelu liittyy kiinteästi valvontatehtäviin. Rakennusvalvonnan vastuussa on meillä aina talonrakennustekniikan diplomi-insinööri, jolla on myös Talonrakennustyön Rakennusvalvoja pätevyys (Fise Oy:n).

Älä mieti, vaan ota rohkeasti yhteyttä, on ongelmasi pieni tai suuri. Meiltä saat aina asiantuntevaa apua nopealla aikataululla.

Korjaussuunnittelu Helsinki, Tampere, Turku ja muu Suomi