Referenssit ja pätevyydet

Miksi valita Suomen Sisäilmatutkimus?

Tutkittuja kohteita meillä on tuhansia.  Asiakkaitamme ovat mm. Suomen valtio, kaupungit, kunnat, sairaanhoitopiirit, seurakunnat, lentoasemat, kaivokset, laivayhtiöt, viranomaiset, yritykset, taloyhtiöt, isännöitsijät, kiinteistönomistajat, ja yksityishenkilöt.

Teemme tutkimuksia ympäri Etelä-Suomea; Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Järvenpäässä, Keravalla, Hangossa, Kirkkonummella, Raaseporissa, Hämeenlinnassa, Valkeakoskella, Tampereella, Kangasalla, Pirkkalassa, Sastamalassa, Porissa, Turussa, Loimaalla, Jämsässä, Jyväskylässä, Lahdessa ja muissa lähikunnissa.

Pitkän historiamme aikana olemme saaneet tutkia hyvinkin erilaisia kohteita ja työskennellä todella mielenkiintoisten  projektien parissa.

AUTTAEN, PALVELLEN JA ANTAMALLA VASTAUKSIA

Meille on tärkeää, että saamme auttaa asiakastamme löytämään optimaaliset ratkaisut heidän tarpeilleen. Meiltä saat kattavat tutkimukset, selkeät lausunnot tutkimustuloksista sekä suositukset jatkotoimenpiteisiin tai halutessasi laajemman korjaussuunnittelun kohteelle.

Asiakaspalautteita

Mitä asiakkaat sanovat meistä?

Suomen rautaisinta ammattitaitoa, joten vaikea keksiä mitään parannusta toimintaanne.
Itse olen ollut jo pitkään hyvin tyytyväinen teidän toimintaan. En muuttaisi mitään.
Koskaan ei mennyt sekaisin, että tilaaja on taloyhtiö eikä se osakas jonka huoneistoon tutkimus liittyi. Kiitän kerrankin jämäkkyydestä eikä mielin kielin olemisesta väärään tahoon.
Älyttömän nopeaa palvelua, vastaus tarjouspyyntöön tuli välittömästi. Yleensä näiden perään joutuu kyselemään ja soittelemaan.
Paulus Nevalainen - SRV Rakennus Oy

Meidän kokemus Suomen Sisäilmatutkimus Oy:stä voidaan tiivistää kolmeen sanaan: asiantunteva, luotettava ja yhteistyökykyinen. Jos sisäilman laatua on tarve tutkia, he ovat oikea valinta.

Paulus Nevalainen

Takuutyöpäällikkö, SRV Rakennus Oy

Tarkemmat tiedot yrityksemme pätevyyksistä ja referensseistä

PÄTEVYYDET

Klikkaamalla alla olevaa painiketta näet tarkemmat tiedot pätevyyksistämme.

REFERENSSIT

Klikkaamalla alla olevaa painiketta näet uusimmat referenssimme.