Koulut ja päiväkodit

Koulujen ja päiväkotien sisäilmastoselvitykset ja -tutkimukset

On tärkeää, että koulut ja päiväkodit kiinnittävät huomiota säännölliseen sisäilman seurantaan, jotta mahdolliset ongelmat havaitaan ajoissa ja niitä voidaan ennaltaehkäistä. Samalla on tärkeää kuunnella lasten ja vanhempien sekä työntekijöiden huolenaiheita sekä tehdä yhteistyötä asiantuntijoiden kanssa.
Sisäilmaongelmat voivat aiheuttaa terveysongelmia ja haitata oppimista sekä työskentelyä. Tutkimusten avulla tunnistetaan ajoissa mahdolliset sisäilmaongelmat ja voidaan ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin niiden korjaamiseksi.
On erityisen tärkeää, että kosteus- ja sisäilmateknisissä tutkimuksissa on aina mukana pätevöitynyt asiantuntija, joko Rakennusterveysasiantuntija RTA tai Sisäilma-asiantuntija SISA.
Suomen Sisäilmatutkimus Oy täyttää FISE:n ja Asumisterveysasetuksen mukaiset pätevyysvaatimukset.
Yrityksellä on satojen kohteiden kokemus tutkimustyöstä sekä kosteusvauriokohteiden korjaussuunnittelusta ja valvonnasta.
Meille on tärkeää vastuullinen ja asiakaslähtöinen toiminta. Jokaisen kohteen kohdalla mietimme tarkkaan, minkälaisella laajuudella tutkimukset tulee toteuttaa. Näin vastaamme asiakkaan tarpeisiin ja vältymme yli- ja alitutkimiselta.
Mikäli kaipaat apua koulun tai päiväkodin sisäilmaongelman selvittämisessä, ota yhteyttä asiantuntijoihimme.