Rakennusterveysasiantuntija RTA - selvitä kotisi ilmanlaatu

Kun tarvitaan päteviä ja puolueettomia tutkimuksia terveyshaittaepäilyn vuoksi, on tutkimuksissa syytä olla mukana Asumisterveysasetuksen (545/2015) mukainen ulkopuolinen asiantuntija.

Sertifioitu rakennusterveysasiantuntija (RTA) täyttää Asumisterveysasetuksen mukaiset edellytykset tutkinto- ja osaamisvaatimusten sekä työkokemuksen osalta.

Meillä on asiantuntijoilla rakennusterveysasiantuntijan pätevyyden lisäksi jopa 30 vuoden kokemus sisäympäristöongelmien selvittämisessä ja takana kova rakennustekninen osaaminen ja koulutus ( DI, RI ).

Kosteusvaurioiden korjaussuunnittelijan pätevyys (KVKS) antaa samalla valmiuden suunnitella mahdollisesti tarvittavat vaikeatkin kosteusvauriokorjaukset ammattitaidolla, jolloin tähän työhön ei tarvitse etsiä eri kautta toista asiantuntijaa.

Tutkimukset suoritamme aina käyttäen Asumisterveysasetuksen mukaisia menetelmiä ja Terveydensuojelulain nojalla asumisterveystutkimuksiin hyväksyttyjä laboratorioita.

Tilaamalla RTA-tutkimukset kauttamme, voit varmistua niiden olevan puolueettomia, luotettavia ja vastaavan myös viranomaisten edellytyksiä. Palvelemme myös yksityisiä kuluttajia.

Rakennusterveysasiantuntijalta, jolla on voimassa oleva Eurofins Expert Services:n myöntämä sertifikaatti, edellytetään vähintään kolmen vuoden työkokemusta rakennusten kuntoon ja terveyshaittoihin liittyvistä tutkimustehtävistä sekä ammattitaidon ylläpitämistä täydennyskoulutusten ja alaan liittyvien työtehtävien avulla.

Tutkimus rakennuksen kriittisten osien kunnosta Tampereella