Suomen Sisäilmatutkimus Oy
Selvitämme sisäilmaongelmia

Tutkimme sisäilman laatua asunnoissa, työpaikoilla, toimistoissa, kouluissa sekä teollisuuden eri aloilla, eli siellä missä ihmiset oireilevat

Päämäärämme
Raikas ja puhdas sisäilma

Huono sisäilma vähentää viihtyisyyttä ja alentaa työtehoa, mutta voi aiheuttaa myös terveyshaittoja, jopa sairastuttaa vakavasti.

Sisäilman laatu
Suomen Sisäilmatutkimus Oy on alan asiantuntija

Tutkimme, otamme näytteet, testaamme ja annamme ohjeet korjaamiseen.

previous arrow
next arrow
Slider

Suomen Sisäilmatutkimus Oy

Suomen Sisäilmatutkimus Oy on vankan kokemuksen omaava asiantuntijaorganisaatio. Olemme saaneet palvelukseemme alan pitkäaikaisia huippuosaajia ympäri Suomea. Pääpaino osaamisessamme on ihmisten terveyteen liittyvien sisäilmaongelmien selvittäminen. Kansankielellä puhutaan usein ” hometutkimuksista ”, mutta sisäilmaongelmia aiheuttavat paljon myös muut orgaaniset ja epäorgaaniset yhdisteet kuten  bakteerit (mm. sädesienet), mineraalivillakuidut, muovimattojen päästöt, formaldehydi, asbesti, fenolit ym. joiden tutkiminen jää usein vähemmälle mahdollista sisäilmaongelmaa selvitettäessä.

Yrityksemme sisäilma-asiantuntijat kouluttavat jatkuvasti itseään pysyen siten mukana alan nopeassa kehittymisessä. Samalla jaamme tietotaitoa ja koulutamme myös muita alan tutkijoita. Suomessa tapahtuvan tutkimuksen ja kehityksen mukana olemme yhteistyössä myös ulkomaalaisten tutkijoiden ja tutkimusryhmien kanssa. Saat meillä aina luotettavaa ja osaavaa palvelua, kun kysymys on rakennusten sisäilman haittojen selvittämisessä.

 

invaliidiliitto Bisnode DnB riskiluokka 1 logo 2019 Yrittjt Luotettava kumppani