Suomen Sisäilmatutkimus Oy
Selvitämme sisäilmaongelmia

Tutkimme sisäilman laatua asunnoissa, työpaikoilla, toimistoissa, kouluissa sekä teollisuuden eri aloilla, eli siellä missä ihmiset oireilevat

Päämäärämme
Raikas ja puhdas sisäilma

Huono sisäilma vähentää viihtyisyyttä ja alentaa työtehoa, mutta voi aiheuttaa myös terveyshaittoja, jopa sairastuttaa vakavasti.

Sisäilman laatu
Suomen Sisäilmatutkimus Oy on alan asiantuntija

Tutkimme, otamme näytteet, testaamme ja annamme ohjeet korjaamiseen.

previous arrow
next arrow
Slider

RAKENNETUTKIMUKSET

Rakenteen kunto ei aina näy päälle päin, vaan sen selvittämiseksi tulee tehdä rakennetutkimuksia, missä rakenteita avaamalla päästään fyysisesti näkemään ja koskemaan rakenteiden sisään.

Rakenteiden kunto selviää tarkasti vain avaamalla rakenteita. Rakenteiden tutkimukset ja avaukset tehdään aina kohdennetusti ja siinä tärkeässä roolissa ovat sekä olemassa olevat rakennepiirustukset että rakenteiden tutkijan kokemus, ammattitaito ja tietämys kyseisen aikakauden rakenteista.

Ennen rakenteiden aukaisua teemme aina riskirakennekartoituksen, aistinvaraiset havainnot ja kosteuskartoituksen, jolloin rakennetutkimuksesta saadaan mahdollisimman suurella todennäköisyydellä juuri se tieto mitä haetaan.

Rakenneavauksissa selvitetään rakennekerrokset, rakenteen fysikaalinen toiminta, tarkastushetken kosteustilanne ja rakenteen kunto aistinvaraisesti havainnoituna.

Rakenneavauksista voidaan lisäksi ottaa materiaalinäytteitä mikrobianalyysin suorittamiseksi tai esim. lattiasienen toteamiseksi.

Rakenneavauksista tehdyt havainnot ovat tärkeitä myös korjaussuunnittelun kannalta, sillä usein piirustuksissa esitetyt rakennepaksuudet ja -ratkaisut eivät välttämättä pidä paikkaansa.

rakennetutkimus1 rakennetutkimus2 rakennetutkimus3