Korona-tilanteesta huolimatta Suomen Sisäilmatutkimus Oy:n toiminta jatkuu keskeytyksettä

18.3.2020

Koronaviruksen vuoksi tilanne on vakavoitunut Suomessa ja kaikki apu tarvitaan koronaviruksen leviämisen estämiseen tai edes hidastamiseen. Suomen Sisäilmatutkimus Oy auttaa tässä omalla toiminnallaan.

Miten tämä käytännössä tapahtuu?

Koska joudumme tulemaan työssämme fyysisesti paikalle, pesemme kätemme huolellisesti joka ikinen kerta. Emme kättele emmekä muutenkaan koskettele muita ihmisiä ja pyrimme pitämään riittävän välin kaikkiin kohteella yhtä aikaa oleviin.

Mikäli kohteella on iäkkäitä ihmisiä, toivomme heidän olevan riittävän etäällä työskentelyalueeltamme ja mikäli mahdollista, niin aivan eri huoneissa tai tiloissa.

Toimimme jo muutenkin kaikessa näytteenotossa niin steriilisti kuin mahdollista ja usein toimimme ympäristöissä, missä ilmassa on epäpuhtauksia.

Niinpä itsemme ja myös muiden ihmisten suojaaminen on meille tuttua ja jokapäiväistä toimintaa. Toivomme, että kohteella tehtäviin tarkastuksiin ja tutkimuksiin osallistuvat vain aivan välttämättömät henkilöt.

Toivomme myös, että voimme tehdä työmme siten, että läsnä olevat ihmiset ovat riittävän kaukana (min. 2 m) meistä, kun rakennuksia ja rakenteita tutkimme.

Yhteenvedon tutkimuksista voimme pitää yhdessä suullisesti siten, että emme kuitenkaan ole kovin lähekkäin.

Mukanamme kohdekäynneillä on meillä aina kertakäyttökäsineitä, desinfektioliinoja sekä hengityssuojamia, joita käytämme tarvittaessa.

Kaiken tämän teemme sen takia, että henkilökuntamme, asiakkaamme ja kaikki muutkin ihmiset, varsinkin iäkkäämmät, olisivat turvassa ja terveydenhuolto ei kuormittuisi liikaa.

Kevät etenee kovaa vauhtia ja lopulta elämä voittaa, sillä välin: pysykää turvassa ja terveinä.

VOIT LADATA TIEDOTTEEN MYÖS PDF-TIEDOSTONA TÄSTÄ LINKISTÄ.

Yhteystiedot

Suomen Sisäilmatutkimus Oy

33950 PIRKKALA

puh. 020 127 9960

Hinta matkapuhelimesta 8,28 snt/puh + 16,65 snt/min
Kiinteän verkon liittymästä 8,28 snt/puh + 1,48 snt/min