Kosteusvauriokorjausten suunnittelu ja urakointi

Kosteusvauriokorjausten suunnittelu on todellisen ammattilaisen työkenttä. Suunnittelussa täytyy aina lähteä siitä, että todellinen vika ja vaurio saadaan poistettua, asunnot terveellisiksi asua ja toimitilat terveellisiksi työskennellä, mutta kuitenkin siten että, vältytään suurilta sekä kalliilta ylikorjauksilta.

Lähtökohta hyvälle suunnittelulle on kuitenkin aina hyvin ja kattavasti tehty kuntotutkimus sekä mahdollisimman seikkaperäinen vauriokartoitus. Asiakkaalle parhaan tuloksen antaa aina tilanne, missä kuntotutkimuksen ja  kosteusvauriokartoituksen tekijä sekä kosteusvauriokorjausten suunnittelija on yksi ja sama yritys tai jopa sama henkilö.

Lain mukaan rakennuksen terveellisyys on sen omistajan vastuulla. Omistajan pitäisi ennaltaehkäistä kosteusvaurioiden synty niin rakennusta suunniteltaessa, rakennettaessa kuin sitä käytettäessä. Jos ongelmia ilmenee, täytyy omistajan päättäväisesti ryhtyä korjaamaan niiden aiheuttajia. Mitä pidempään rakennuksen vaurioituminen jatkuu, sitä kalliimpaa sen korjaaminen on. Usein korjaukset epäonnistuvat riittämättömien kuntotutkimusten, kosteusvauriokartoitusten ja korjaussuunnitelmien takia.

Me pyrimme luomaan monia uusia keinoja omistajan työn helpottamiseksi sekä tarjoamaan ammattitaitoista palvelua niin kosteusvauriokorjausten suunnittelussa, urakoinnissa sekä valvonnassa. Itse emme korjaustöitä suorita, mutta kauttamme saatte laadukkaat ja osaavat urakoitsijat käyttöönne.

Älä mieti, vaan ota rohkeasti yhteyttä, on ongelmasi pieni tai suuri. Meiltä saat aina asiantuntevaa apua nopealla aikataululla.

Suomen Sisäilmatutkimus Oy

Pereentie 27, Pirkkala

www.suomensisailmatutkimus.fi

etunimi.sukunimi@suomensisailmatutkimus.fi